Ahdevefa Kızlar bebeğim daha yeni 1 yaşına girdi ve hiçbir şey yemek istemiyor sadece anne sütü içeyim başka bir şey istemiyor ve inanın şu an 1 yaşında 8 kilo ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek olan var mı sizlerin ki de mi böyle
kirmizibalikgolde Ahdevefa kardeşim gel sarılalım 1 yas 15 günlük felan suan ağzını açmıyor. 9 kilo . 6 aydır kilo almıyor. Bebekken çok mama içiyordu tombuldu . Düşün 6 aylıkken 9 kiloydum 1 yaşına girdi hala aynı. Ben bugün ilaç başladım doktor önerdi. [ sipraktin şurup başladık bu akşam]
Cennet24 Ahdevefa benim oğlumda öyle 13aylik oldu 8bucuk kilo sürekli cabalauarak veriyorum biseyler yesin diye uğraşıyorum ona kalsa meyve yicek şu icicek gece gündüzde bana yapiscak süt diye
Veyselaras Ahdevefa oğlum 17 aylık ağzına lokma koymuyor ağzınanda bekletip cikariyor mama iciyoruz kilosu 12 ama 5 aydir ayni kilosu istah surubu filan denedik fayda etmedi ne yapacagimi bilmiyorum artık sinirimden her gün ağlıyorum
Ahdevefa kirmizibalikgolde kıyamam kuzum ya ne yapacağız biz böyle nerde oturuyorsun hangi doktor ondan merak etitm
_irem-6 Kız kardeşim 2 yaşına giricek oda pek yemiyo sabah ögle akşam zorla yedirmeye çalışıyorum ikna ederek sütüde bıraktı bizdede durum farklı değil
Elizgenc58 21 aylık 12 kilo yiyor almıyor kanı düşük ilaç fayda etmiyor ne yapsam kilo almıyor 100 gram alıyor 500 geri veriyor hastalanınca