Adeniiinannesiiii Kızlar bu durumu yaşayan oldu mu ben 12 günlük kanamadan dolayı gittim yani 12 gün adet gördüm 6 aylıkta bebeğim var ilk defa böyle bir şey yaşadım doğuştan ve genetikmiş konu hakkında bilgisi olan var mı doğumdan mı kaynaklı bu kadar uzun olması
MomOfKoala Adeniiinannesiiii bende de var pcos ben de doğal yollarla hamile kaldım bazen çok uzun ve şiddetli adetleri olurdu doğumdan önce de. Ama ciddi bi sıkıntı oluşturmuyor bence ya stres yapma zaten geçen bi şey değil maalesef sendrom zaten onunla yaşamayı öğrenmek gerek
Mhndsanne17 Adeniiinannesiiii Benim 42 gün sürdüğü bile olmuştu. Tedavi için doğum kontrol hapı veriyorlar ama tamamen geçici bir çözüm. Bıraktıktan bir kaç ay sonra yine aynı düzene dönüyor. Tek çözüm onunla yaşamaya alışmak.
Hi-back Adeniiinannesiiii sakin olun Dogum kontrol hapina baslatir doktor duzene girer sadece stres yapmayin kendinize Ama bir sorum olacak bebeginiz dogal yolla mi oldu yani daha once ogrenmemismiydiniz?
Adeniiinannesiiii Hi-back tamamen doğal yolla yeni öğrendim ve evet yasmine baslattı ama stres dolu bir yapıya sahibim bir sorun olmasa bile o yüzden regl uzadı sanmıstım
Hi-back Adeniiinannesiiii cocuk olmasina engel olmamis cok fazla stress yapmayin doktorum bana pcos hastalik degildir dedi Ama kilolu iseniz kilo verin ..🙃
Adeniiinannesiiii Mhndsanne17 verdiler ama sürekli ona 100 tl vermekte zor evet 100tl belki küçük bir para ama bebeğimin iki paket bez parası olurdu 🥲
Adeniiinannesiiii Hi-back kilolu değilim 53 kiloyum yalnızca vücut kitle indeksine uygunum ama kullandığım doğum kontrol hapları şişirir mi ondan korkuyorum
Hi-back Adeniiinannesiiii hayir yasmin ozellikle kilo yapmiyor diye cok kisiden duydum Bende yasmin kullandim gercekten kilo artisi olmadi ❤️