Masal_lisa iyi akşamlar öncelikle tesettüre Allah’ın emri olduğu için girmenizi ve bu bilinçte yapmanızı tavsiye ederim güzel göründüğünüz için değil ya da acilci davranma denmiş gayet de aceleci davranım çünkü ölüm yavaş gelmiyo..
Eğer ki sonradan açılmak istemezseniz ya da alışma kolay olsun derseniz neyin ne için yaptığınızı kimin için yaptığınızı ve kimi razı etmek için yaptığınızı bilmeniz gerekir tabii ki bunların hepsi Allah’ı gösterir Allah’ı razı etmek için Allah istediği için ve Allah’a sevdiğimizi kanıtlamak için yapmanız gerekir tesettür kötü bir şey olsaydı Allah kullarına bunu emretmezdi tesettür pis bir şey olsaydı Allah kullarını emretmezdi kalbi karartan kalbi sıkan bir şey olsaydı emretmezdi merak etmeyin bunların hepsi vesveselere geçecek siz adım attıktan sonra geçecek inşallah hakkınızda hayırlısı olsun ama tesettür ve ibadettir ibadetlerden önce Allah’a verecek yani haklarını bilmek onu Tevhid ile birlemek gerekir yani şirık ve küfürden beri olmak gerekir O zaman emin olun ibadetini lezzetine doyamazsınız ✨✨✨✨
Bir de sakın tesettür özgürlüğümü kısıtlayacak diye bir algıya kapılmayın Vallahi tesettürlüyüm birçok açık kadından daha özlüyorum edebimi ayağıma takvama koyduğum müddetçe haram ve helal’e dikkat ettiğim müddetçe gezmem yemem içmem tozmam Her şey gayet de yerinde hatta bazen o kadar ki sıkılıyorum evde oturmak istiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum kısıtlamıyor yani rahat olun ve ben peçeliyim bir de 🥰
Eğer tövbe etmezsek kalbinize gelmiş ise bu allah’tandır lütfen tövbe edin hiç geç kalmayın Ama şunu size nasip ederim Allah’ın sizden istediği bizden istediği bir şey var o da onu Tevhid ile birleirlememiz yani hayatımıza büyük küçük demeden şirk ve küfür bilmemiz bunu araştırmamız ve bilmemiz gerekir lütfen önceliği buna verin bu olmadan bütün ameller boşalır