Srfkce 4 aylık bebeğime sağlık ocağına aşı için gittiğimizde kan damlası olarak vegaferon verdiler dün ve bugün verdim çocuk sürekli kusuyor yani durumu yaşayan , başka kan damlası önerebilecek var mı?
Kucukkalbim Srfkce Canım o ilacın içereği hiç iyi değil paraben var.Bestiron kullanıyorum çok memnunum ve içeriği bitkisel
myangel Srfkce floradix kullanıyoruz bitkisel. Kan değerleride guzel cıktı kızımın aynen devam ediyoruz
srprs Canım eğer durumun müsaitse doktora git onlar ilaç önersin ben sağlık ocağının verdiği neyi kullansam çocuğumda ya kusma ya kabızlık oluyor
Srfkce srprs ilk kez böyle sıkıntı yaşadım normalde kullanmıyorum onların verdiği hiçbişeyi doktoruma gidiyorum ilk kez denedim problem oldu
Sevdanut Bazı bebeklerde kusma yapıyor . Kuzenimin oğlu kusuyor benim oğlum kusmuyor .biraz kullanın geçmezse kendi doktorunuza danışın değiştirebilir .
MasalMavi Bilge12 teşekkür ederim☺️ bende başlıcam sanırım dr onay vermedi fakat kan damlası kabız yapıyo ve verirken sürekli tükürdüğü için bulaştığı yerden çıkması sıkıntı oluyo
Bilge12 MasalMavi Bizede onay vermedi de basladik genede bi sorun olmadi ama bizimkide hep kusuyor onu
Bulutannesii Srfkce içeriğinde paraben olduğunu duydum. Biz de bir hafta sonra 4aylık olacağız ve araştırmalarımdan dolayı kesinlikle onu vermeyeceğim.