KonudanBagimsiz Yemiyor arkadaşlar 16 aylık oldu hala pütürlü gıdalarda kendini kusturuyo.Katı bir şey yemiyor 3 öğün kahvaltı dahil püre hazırlıyorum.Ne zaman düzelir bu durum? Yaşayıp da atlatan şu yöntemle düzeldik diyen varsa yazabilirseniz sevinirim🌸
MelisaGoktugMommy KonudanBagimsiz cubuk krakerle alistirmistim ben birde siz onun karsisinda yiyin cignediginizi gosterin oyle oyle alisacak
Deletedmom_109 KonudanBagimsiz kendi yemesini sağlayın. Şehriye makarna haşlayıp önüne koyun böylelikle alışır
Theodora KonudanBagimsiz 6.ay asisina goturdugumde doktor degil de asiyi yapan hemsire dedi ki ek gidaya gecince hep yumusak gida verme catalla ez gerekirse parcali olsun oyle yesin ki simdiden alissin 1 yasina gelince sizinle ayni sofraya otursun oyle yapmistim ben de erken aylarda alisti puturlu gidalara. 9 aylikken falan erik verirdim eline disleri de erken cikmisti zaten yiyordu minik minik isirarak🥺Siz de kendinizi biraz korktunuz galiba bogulur diye omdan bastan alismadi. Ama gec oldugunu dusunmuyorum yukaridaki arkadasin da yazdigi gibi kraker falan eline verdikce ogrenir. Parka falan giderken mesela eline verin bakinirken yer evde pek zannetmiyorum ama😅
KonudanBagimsiz Deletedmom_109 Binbir hevesle neler hazırladım ama aç olsa bile uzanıp yemiyor alsa bile ağzına götürüp çıkarıyor sanki boğulmaktan korkuyor.
KonudanBagimsiz Theodora Evet ben yapamadım maalesef ve benden ziyade annem ve babam inanılmaz paniklerdi:(
muhammedim- KonudanBagimsiz eline biseyler verin kendi yesin.kendileri yemeyi çok seviyorlar çabuk alışıyorlar oyle.benim oglum 11 aylik olacak herseyi olduğu gibi yediriyorum