Eleftra_ Aranizda kullanan varmi ne kadar dogrubsonuc veriyor ne zaman yaptiniz. Adetime 2 gun var yapsam belli olurmu simdiden
Nereleregidem Eleftra_ ben bebisimi bundaki silik çizgiyle fark ettim ama benim 15 gün geçilmişti. Bence piyasadaki en güvenilir testlerden biri. 6 gün kalaya kadar sonuç diyor ama bilemiyorum
Denizanasi92 Eleftra_ ben oğlumu onda silik çizgiyle öğrenmiştim ama çok silikti. Onun yerine bebe time gebelik testi alın predictor olanda çok silik çıkınca bebe time la yaptım hemen daha koyu çizgi çıkmıştı ondan daha ucuz….
Eleftra_ Rdn peki dogru sonuc verdimi kac gun kala kullanmistiniz kimisi yalanci cizvi cikiyor diyorda
Eleftra_ Nereleregidem aynen iki kere kan verdim ama erken verdim o yuzden galiba cikmadi. Suan adeyime 2 gun var. Aslinda iki aydir duzenziz okuyorum ama. Suan cok merak ediyorum kimisi iyi yorum yapmis kimisi yalanci pozitif cikiyor yazmis
Nereleregidem Eleftra_ pozitif mi sonucunuz? Benimki silik çizgi olunca beş tane daha gebelik testi almaya gitmiştim gece yarısı 😂 öyle olunca eczacı da napiyo bunlar diye sordu neyle yaptınız testi diye. Predictor deyince kesin doğrudur silik de olsa demişti
Eleftra_ Nereleregidem biraz once yaptim malesef tek cizgi. 3 dk bekledim yine degisen bisey yok :( adetimede 2 gun var
Eleftra_ Nereleregidem sizin hayirli olsun o heyecanlar cok huzel :)) bende ilkinde kac test yaptim ama bu silik yanlistir diye hamile oldugum halde anlamamistim arkadasim anlamisti :))