Drnkusum Arkadaşlar bebeğim yeni 6 aylık oldu tadımlara başlayacağım şimdiye kadar anne sütü aldı size sorum şu genelde bebeklerinize mama verdiğinizi yazıyorsunuz gece maması vs hem emzirip hemde üç öğün yemek yedirsemde bebeğime mama yedirmem gerekiyomu gerekiyorsa hangi mamaları tercih etmeliyimi
Deletedmom280 Drnkusum bnce gerek yok sustunuz varsa emzırın nıye mama verıyrsnz kı zaten suan verecgnız ek gıda tadım ek gıdası karnını doyurmcktr
Ipekk Drnkusum mama gerekmiyor yeterli emiyor ve tadımlarla başlayıp ek gıda alacaksa geri kalan zamanlarda yine emzirin
Ipekk Drnkusum üç öğün değilde tadım yaparsınz önce sebzeler veya meyveleri önce tattırın 3 gün kuralı ile. Şuan zaten ana öğünü anne sütü.
Mugurs Tadımlarda 3 gün kuralı vardır 3 gun boyunca aynı seyı tattırıcaksınız ama col degıl ufak ufak bır cay kasıgıyla baslayıp günler ilerledikce yavastan arttırmanız lazım
Drnkusum Mugurs tadınları üç gün kuralını evet biliyorum tadınlar bitince yaklaşık 8 aylıkken falan kaç öğün yedirmem gerek onu sormuştum