_ipekk18 8 ay 15 günlüğüz desteksiz oturmuyor arkaya doğru atıyor kendini yatmak istiyor Ayaklarının üzerinde durmuyor bacakları bükülüyor kıvrılıyor hemen parmak uçlarını kıvırıyor mızıklıyor istemiyor 😔
MelisaGoktugMommy _ipekk18 o normal canim olur sen surekli tesvik et mama sandalyesinde oturt yada vakumlu oturaklar var onlardan al zamanla alisiyolar
2guzelinannesi _ipekk18 9 aya kadar normal goruluyor basmasi icinde bebekler koltuk altindan veya elinden tutulunca inat edip hemen comeliyorlar ben orumcekte veya koltuk kenaralrinda deniyordim
Nazlican _ipekk18 9 ay bitti anca desteksiz oturmaya başladı. Bence takılma telaşlanma. Zaman a bırak hepsi bir değil ki
_ipekk18 2guzelinannesi evet onu denedim koltuk kenarında ayak bileği yana bükülüyor ağlıyor istemiyor kesinlikle bidaki ay kontrolde soracağım bakalm 😔
2guzelinannesi _ipekk18 kendi dizlerinin ustunse tutunca sikinti yoksa korkma bazi cocuklar inatci oluyor bu konuda hic uzulme
_ipekk18 2guzelinannesi teşekkür ederim dizlemiyorda daha durmuyor emekleme pozisyonunda dizlerinin kırılıyor ya öyle yapmıyor
F0244 Benim oğlumda oturmuyor du doktora götürdüm B12 vitamini eksikmis vitamin kullandık 1 hafta sonra oturmaya başladı bı doktora götürün sizde