MeleKk34 Kozlar bebeğim beşbucuk aylık kısa kollu zıbın üstüne uzun kolu bluz altına uzun pijama giydirdim sizce azmı olmuş pijaması havlulu sıcak tutuyor
Saafie MeleKk34 Ev için Uygun ama dışarısı soğumaya başladı baya ben bugün çok üşüdüm dışarı çıktığımda
Birdunyabircennetannesi MeleKk34 Ev için soruyorsan şuan hasta burnu akıyor hapsuruyor maalesef bugün başladı. Pijama takımı uzun kollu ve hırka var üzerinde 🥺
en_sevdiklerim2 MeleKk34 MeleKk34 bebegim 1 aylık bir kısakol zıbın üzerine uzunkol altına pijama ve çorap bn böyle giydiriyormm aşırı kat kat sıcak bunaltabilir bnce
en_sevdiklerim2 MeleKk34 evet bnmkide kemdisi indiriyor ama bn giydiriyorum üzerini örtmeyi sevmiyor zaten 1 aylık gögsümde uyuyor 🙈
Nursahmetyusufaras00 Evde pijama kisakol inceleri kaldıracam görünüyor.pamuklu uzun kol pijama veya uyku tulum giyiyor oğlum.yaz sıcakları atlet zıbın oluyo du serin geldi hava sonbahar girdik.usur dye gece hep bakıyorum
Araseymen MeleKk34 şuan bebegin ayi farketmeden atlet uzun kollu pijama takimi giydiriyorum ama ben yorganlari cikardim geceleri soğuk oluyor üstüne yorgan örtüyorum benim oğlum 34 aylik sizde düşük togda tulum giydirebilirsiniz.
Wanderlust MeleKk34 suan 18 olucak ama mart dogumlu olmasina ragmen genelde boyle kisin ince pj ve ciplak ayak ve ortusuz yazin da tek Zibinla yatiyor