nazanay Gulsah-R 40 cikar cikmaz da olabilirsiniz, 1 sene sonra da. Herkeste farkli oluyor ve bu durum normal.
Ballilokmaayse Gulsah-R ben 10 gün sonra 9 ay olucak hala olmadım 😔 son 3 gündür falan akıntı pembeleşmeye başladı olucam artık heralde.
Gulpembe 10 bucuk aylıgız yenı oldum sut hormonu fazla ıse yumurtalıkları etkılermiş. Ancak yumurtalık olusuyorsa da sut hormonu o donem azalırmış ters orantı
Ballilokmaayse Gulpembe size birşey sorabilir iyim. Bnm de 3 gündür pembe si hafif kanamam oluyor ama sadece akşamları. Acaba sökmeye mi çalışıyor vücudum.
Gulpembe Ballilokmaayse ara donem kanamalar olablır. Cok normal bu benim de damla geldı ıkı hafta sonra oldum. hiç ağrım da olmadı halsızlıgım de olmadı suan sutum de azalmadı. Bazılarının azalıyormuş çünkü.
Ballilokmaayse Gulpembe benim bu hafta sütüm inanılmaz azaldı. Hatta meme reddi yaşıyoruz şu an ilk defa. Belki de sebebi bu. Bende beslenmeme ağırlık verdim ama fayda olmadı
SumeyraErva Gulsah-R ben 9 ay sonra olmistum 1 sene ye kadar olmamak normal karsilaniyo ayrica bide dipnot duseyim adet olmadanda hamilelik oluyo korunun bu suredede mutlaka hamilr kalabilirsiniz
Nesrinbek88 5 ay olcak hala olamdım 1 yıla kadar olmayabilir dedi Doktorum 1 ay sonra tekrar kontrolum var benim bakalım nasıl durum