Talha_kus0 Kızlar kpss ortaöğretim ve DHBT girenleriniz var mı ? Çok az bı zaman var nasıl çalışıyorsunuz?
1_anne Talha_kus0 bende önlisansa giricem sizden daha az bi zamanım var 51 günlük bebeğim var yemeği bile zorla yapıyorum. Gece çalışayım diyorum 3 e kadar zorla uyuyor bende yorgunluktan nasıl uyuduğumu bile bilmiyorum :(
Aysegul93 Talha_kus0 valla gircem ama çalışmadım bebeğim 8 aylık gebelikte doğurdu zorlu bir süreç. 2020 kpss den 82 aldım az bir çalışma ile bu sene 70 i geçersem iyi
Talha_kus0 Aysegul93 ya zor mu peki ya ben ilk defa giricem ve çok çalışamıyorum yani çok az bı zaman var birde DHBT de az bı zaman kaldı offf of
Talha_kus0 mama_ver yanlış hatirlamiyorsam 14 Ekim de başvuru tarihi ama yanlışta olabilir sen genede bi bak istersen
Talha_kus0 Aysegul93 tabikide çalışınca yapılır az bi vakit kaldı bakalım inşallah bebeğimle çalışabilirim 😏
Beyhan6046 Kpss puan alma şartı var mı? bende lisanstan gireceğim ama kpss çok iyi geçmedi ya birde inanın bebelerim 1 aylık olması en çalışılacak zaman büyüyünce hiç izin vermiyor defter kitap karalıyor oyun istiyor😬
hsenamt Talha_kus0 burdaki anneler ne yapti, ben bu sene gireceğim. Pek calisamadim ama hayırlısi artik