Secil_bektas Kizlar ben dogum yapali 11 gun oldu ama kendi doktoruma randavu bulamiyorum randavu bildugum zaman kontrole gitsem dikisler icin hemde rahim toplanmasi kontrolu icin gec gitsem sorun olurmu yasayan varmi sorun yasadinizmi gec gittiginizde
mraslan Secil_bektas kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman gel demişti doktorum fakat doğum yaptıktab 7 gün sonra gitmiştim dikişlerim de iyileşmişti
[silindi] Secil_bektas Birsey olmaz ben 2 ay once dogum yaptim ve haftaya randevum var gidermiyim bilmiyom tabi😁😁
Gksaksl Secil_bektas 40 ın bitince gelceksin demişti doktorum kontrole ben de 43. Gün gitmiştim hiç sorun olmadı kendi demişti zaten.
Secil_bektas mraslan benimde bi tane kalmis pansumanimi ablam yapiyor oyle dedi ucu tutuyor duser dedi cok kasiniyor aciyo bazende anlamadim neden uzun surdu benm acaba
mraslan Secil_bektas kasıntı iyilestiginin göstergesidir canım. Normal yeni dogum yaptıysan eger aralarda et sismesi denilen sey oluyo benimde et ete dedginde canım acırdı ama çok şükür geçti 2 ay oldu dogum yapalı
Secil_bektas [silindi] anladim ne bilim bi tane dikisim kaldi ucunda duruyormus ama dusmedi kafam ona takildi artik catala yatmaktan korkuyorum artik
Secil_bektas mraslan 12 gun oldu dogum yapali bi tane dikis kaldi otururken falan aciyo canim acaba ne zaman duser onuda bilmiyorum bazen rahmim patlicak gibi oluyor ayaga kalktigimda tamamen iyilessem baska bisey istemiyorum
mraslan Secil_bektas iyileseceksin canım benim dedigim gibi böyle orası sızlardı hatta aglayacak gibi olurdum ama cok sükür geçti baticon sürmeyi ihmal etme her tuvaletten sonra bir de kuru tut yeterli
Gksaksl Secil_bektas Ben çatalama çıkmadım üstten bakmıştı şimdilik üstten bakalım sonra alttan bakarım demişti başka zaman gittiğimde.
Secil_bektas mraslan oyle yapiyorum hep zaten dun baktik disimdaki butun dikislerim dusmus icindekilerde kendi ericek sanirim
Secil_bektas mraslan ben bakmiyom zaten ablam bakti pansuman yaparken dusmjs hepsi icindekiler duruyor dedi bide gulerken falan rahmim cok aciyo agriyo sanirim toparlaniuor daha