Ayazinannesiseyda Kızlar bebeğim çok iştahlı bebek sayılmaz ama yedikleri besleyici olsun istiyorum her gün yumurra yoğurt ceviz badem fındık ruseym tereyağ zeytinyağı karadut özü veririm sizlerin de var mı faydalı olacak besinleri malum kış ayı geldi
Nilican Ayazinannesiseyda ben yoğurt ya da kefir , 1 adet ceviz,muz ,kuru üzüm, Et veya et sulu yemek çok iştahlı değil bizim de bunları yer ya da yemez vermeye çalışıyorum diyelim (özleri veya pekmez i çok vermemeye çalışıyorum şeker oranı yüksek diye)
sarmaliklahana Ayazinannesiseyda maşallah bunları yiyiyorsa daha ne yeisn 😄 Ev yapımı pekmez tahin kış ayında hergün yer. Onun dısında bebeğim iştahlı ama arka arkaya aynı şeyi yemiyor değişik seyler istiyor. Yumurtayı bile gün aşırı veriyorum. 🥴
Denizzz88 Ayazinannesiseyda ceviz,meyve,yoğurt,peynir,bal(16 aylık) bunları her gün mutlaka yediriyorum yumurta alerjisi var yeni yeni diyet açmaya başladık o yüzden yumurta sarısını fırınlanmış olarak veriyorum kek yada poğaça yapıp onuda o şekilde yiyor bide her gün mutlaka sebze veririm eti gün aşırı veriyorum
Pol34 Benim de hemen hemen aynı şeyler bir şekilde yumurta, kaşar, yoğurt yedirmeye çalışıyorum bazen kuruyemiş yiyor bazen yemiyor, günlük meyve yedirmeye çalışıyorum.
Ayazinannesiseyda sarmaliklahana kuriyemisleri yoğurda katıyorum anlamıyor o şekilde hallediyorum,😂 ruseym de öyle zaten toz kase dolusu yemediği için yoğurtla bunları veriyorum anlamiyor
Ayazinannesiseyda sarmaliklahana bizimki de yumurtayı menemen olarka yer ya da yumurta sarısı muz yoğurt karışımı şeklinde başka yemiyor maalesef
sarmaliklahana Ayazinannesiseyda Ayyyy benımki öyle karısın hayatta yemiyor 🥴 besinleri tek tek alıştırdım. Yani iştahlı btğpn gğn agzı boş durmuyor ama hep değişik şeyler istiyor. 2 gün üst üste yumurta yemez. Yada 1 gün menemen olur ertesi gün patatesli yumurta olur. Bir daha ki sefere kaşar peynirli yumurta olur öyle. Tat cok arıyor. Kuruyemiş de cevizi veriyorum yiyiyor kendi. 1 yasında 🤭
Ayazinannesiseyda Denizzz88 peynir yemiyor ben de bebek peyniri aldım yoğurda katıp veriyorum en severek yediği şey yoğurt bu yüzden sevmediği şeyleri onunla veriyorum
Denizzz88 Ayazinannesiseyda benimkide her çeşit peynir sevmiyor belli başlılar var bitek labneyi severek yiyor onun dışındakileri bende bişeylerin içine karıştırarak veriyorum pankeklere falan koyuyorum kaşarı
DemetF Ayazinannesiseyda hergun mutlaka yumurta sarisi yer et balik seklinde hergun birini mutlaka ekliyorum yemeklerine hergun mutlaka meyve yer cok seviyor yogurt yediremiyorum bende iste sevmiyor
Zeliha27mira Ayazinannesiseyda Yumurta, peynir zeytin ,yoğurt,meyve , hergün öğle yemeğine çorba yaptıysam ilikli kemik suyu eklerim mutlaka ,sebze et,tavuk, kıyma bir öğünde mutlaka olmalı. Soğan sarımsak sık sık yedirirm pekmez tahin de asla yemezler.