Aselim123 Sizinde bebeleriniz sizden başkasına gidiyor mu başka biri kucağına aldığında ağlıyor mu yoksa bir tek benim mi öyle bazen biri ilgilensin istiyorum çok yoruluyorum ama kime gitse ağlıyor sizde nasıl ?
Ejderhahavva Aselim123 1 saat snra alışıyor ilk etapta ağlıyor ama bebeğim benden başka kimseyi görmüyor yakın temas kuramadığı için böyle kalabalık bi çevrem olsa alışır eminim
Mom107 Aselim123 Sosyalleştirmeye çalışın park bahçe gibi yerlere gidin belki çocukları ve insanları gördükçe alışabilir bırda bı konuda çok şey yazıldı kimisi anneci bebeği olmasından çok mıtluydu tabiki herkesin kendi düşüncesi ama sürekli ağlayan benden başkasına gitmeyen bir bebeğim olsaydı çok zorlanırdım sırf sosyal bir çocuk olsun diye aile akraba arkadaş çevre faktörleriyle iç içe bıraktım şimdi çok şükür bir işim olda ki çalışıyorumda annemde dahil kime bıraksam kalıp ortamda kendi kendine oynayabiliyor
melis_duru Aselim123 benim kızım ilk doğduğu zamanlardan beri hep gezdiriyorum, Aralık ayında doğmasına soğuklara rağmen eve pek girmiyorduk hep insan içindeydik. Şimdi sokaktaki insanlara hep gülücükler saçıyor, birisi alsa gitse hiç sesi çıkmaz gider valla 😂
MinikMucizemNil Ejderhahavva kesinlikle katılıyorum. Bebeğim bana aşırı bağlı ve bence bunun sebebi evde sadece beni görerek büyümesi. Kalabalık çevre olsa aileler ile sık görüşsek bu böyle olmazdı
Deletedmom110 Ejderhahavva MinikMucizemNil benim yeğenim görevleri sebebiyle Bitlis’te doğdu şu an 4 yaşında ve hala ordalar. Kimseleri de yok. Bizi de senede bir iki kere görüyorlar. Ama yüzyıldır tanıyormuş gibi hepimize sırayla koşup sarılıyo anneyi unutuyo babayı unutuyo birini görünce. Sanırım biraz da huy. Hatta biz yalnızlıktan birini görünce seviniyor garibim diyoruz.
Ejderhahavva MinikMucizemNil evde bi oğlum bi ben çevre olsa aramaz ama çevre yok aileler uzak ..bide benim oğlum tek başına oynamayı seviyor birileri karışıkca oyunu bırakıyor cabuk sıkılıyor kalabalıktan hatta kalabalıkta sürekli miz miz
MinikMucizemNil Deletedmom110 Ejderhahavva kızım beni gördüğü sürece herkesin kucağına gidiyor oynuyor. Ama bni görmezse asla durmuyor. Özellikle bebekleri ve çocukları karşıdan görse kahkaha atıyor onlarla oynamak istiyor. Birde sanırım türbanlı kadınları garipsiyor onlara gitmiyor.
Ejderhahavva MinikMucizemNil çocuklara gidiyor onlarla oynamak istiyor ancak yetiskinler kucağına alınca basıyor çığlığa😄