bbmoms İçlerinde gidebileceğiniz hangisi var ise Bursa Uludağ üniversitesi tıp fakültesi mevlüt özgür taskapilioglu Ankara şehir hastanesi Harun Demirci İstanbul Adnan dagcinar ve Mehmet özek Denizli Emrah egemen
Twinsmommm bbmoms bende Harun demircinin adını çok duydum çarşambaya randevu aldım artık hakkımızda hayırlısı
Twinsmommm Mys30 4 aya kadar hiç belli değildi sonradan çıktı kemik dışarı doğru bi d vitaminini 3 ay önceden kestik daha da kapatmasın sutürleri diye
Mys30 Twinsmommm bizim bıngıldak erken kapandı doktor d vitamini kesmeyin onla bi alakası yok dedi devam ediyoruz tomografi çekilmedik o yüzden bilmiyoruz suturlar açık mı değil mi. Doktor gerek görmedi Suanlik büyümesi iyi başınin herhangi bi şekil bozukluğu da yok ama henüz 4 aylık olmasına 3 gün var aklımda birsürü soru işareti 😓
bbmoms Twinsmommm d vitamini eksikliği sıkıntı olup kemik kayniyormus asıl harun hocadan duymuştum bir programa katıldı bu konu ile ilgili orda açıkladı hayırlı haberler inşallah
Twinsmommm Mys30 kızım bir ay küzevde yattı orda yanlış yatırmaya bağlı bozukluk oldu arka taraf çok eşitsizdi önden de belliydi o yamukluğu eski tip kundaklamayla ve yastıkla düzelmeye çalıştım baya ama hala daha var
Twinsmommm bbmoms d vitamini bıngıldak kapanmasına yardımcı olduğu için bıraktırdı doktorumuz 6aylıkken çok az bi açıklık kalmıştı bunun diğer sutürlere zararı olduğunu söylediler
bbmoms Twinsmommm Harun Demirci aksini savunuyor bu konuda kafa şekil bozukluğu konuşması var izlemenizi tavsiye ederim çok bilgi verici YouTube da yeni güne merhaba programı
Twinsmommm bbmoms haliklısın ama bizde şaşırmış durumdayız kim ne derse onu yapıyoruz daha fazla ilerlemesin diye
Ormanmeyveli bbmoms Merhabalar bebeğim 10 günlük kafasının önünde üçgenlik var doktorlar trigonosefaliden şüphelendi ama henüz tanısı konulmadı çünkü bıngıldak açık. Doktor 1 ay olunca getirin dedi. Bizde ankaradayız çok üzgün ve endişeliyim 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum
bbmoms Ormanmeyveli üstten bakınca belli olur alni sivri. Üçgen durur geçmiş olsun sakın bekleyip gecistirip ihmal etmeyin sütür farklı bıngıldak farklı şeyler bıngıldak kapalı bile olsa problem olmayabilir ama sütür kapalı ise maalesef operasyon gerekiyor madem Ankara’dasinjz direk harun demirci ye gitmenizi öneririm
bbmoms Twinsmommm herşey onlar için muayene olunca bana da yazarsanız sevinirim hayırlı haberler inşallah
Deletedmom_62 bbmoms merhaba bebegim 35 günlük bana biraz geliyor kafa görüntüsu resim atsam bakabilir misiniz
Twinsmommm bbmoms biz muayene olduk doktor hiçbişeyimizin olmadığını söyle sadece o kemik çıkıntısı duracakmış sağlığına zarar vermeyecekmiş ✅❤️ Rabbim güzel haber bekleyen herkesi sevindirsin ❤️