Eceedemiiir Kızım 7 ay 26 günlük 4 gün sonra 8 aylık olucak şuan emekleme, koltuğa tutunup ayağa kalkması var merak ettiğim yerde yatar pozisyondayken kendisi ne zaman oturur acaba her bebek gelişimi farklı tabi de ortalama değer olarak merak ettim
Slm1122 Eceedemiiir yerde yatay pozisyonda öğrenemedi hala😂 14 aylık ama emekleme pozisyonundan geçiyor 11 aylıktı 10.5 aylık emekledi sonra da öğrendi arkasına canım
aselinannesiiiiiiii Eceedemiiir 8 ay 18 günlük kızım yuvarlanmak dışında bir şey yapmıyor hala oturtmaya çalışıyorum amaa kendisi kabul etmiyor buny 😅 hemen yatış pozisyonuna geçiyor ayakta da duramıyor hala örümcek desteğiyle ayakta durmaya alıştırmaya çalışıyorum
Haticec Eceedemiiir dediginiz gibi her bebek farkli benim oglum 6 aylikken oturmayi ögrendi ama 9 aylikken emekledi sonra yasinda yürüdü eger ki cok kafaniza takiyorsaniz bi doktora götürün danisin 🌸
Tontikkizim Eceedemiiir benim kızım 8 aylık sırtüstü yatarken yüzüstü dönüp emekleme posizyonu alıyor sonra oturuyor. Yatarken bi anda oturması icin daha zamanı var gibi.
Eceedemiiir aselinannesiiiiiiii Benim ki de öyle çok oturmayı sevmiyor yüzüstü kalmayı daha cok seviyo 😂
zynepp aselinannesiiiiiiii Benim bebegimde tam 8 ay 18 günlük aynı şekilde tam oturmuyor yuvarlanıyor sadece ☺️
Eceedemiiir Haticec Yere oturur pozisyonda ben bırakınca oturuyor ben kendisini oturmayı merak ettim doktorluk bişey olcagini sanmıyorum sadece ortalama kaç aylıkken yapıyorlar diye merak ettim ❤️
Eceedemiiir Tontikkizim Evet bana da öyle geliyor akışına bıraktım bende öğrensin kendi kendine de merakda ediyor insan tabi her anına şahit olmak çok güzel bişey ❤️
nilufer19 Eceedemiiir desteksiz oturmayı 6 ayı dolmadan öğrendi, ama uzandığı yerden kalkıp oturmayı soruyosanız 10. ay civarında kalkıp otura biliyodu artık
Ata-sMom58 Benim oğlum tam 6aylıkken yarım yaş partisinde fotoğraf çekmek için oturttuk 20dakka devrilmeden durdu ilk denememiz olmasına rağmen.o günden beri oturuyor. Şimdi sekiz ay 2günlük iki gündür de emeklemeye başladı. Arkadaşımın oğlu beş aylık emekledi ama sekiz aylık oturdu hepsi farklı gerçektende
Deletedmom_33 Eceedemiiir 5 buçuk aydan beri oturuyor ama yatar pozisyondan kalkmıyor önce göbek üstü dönüyor emeklerken oturuyor oturursa. Genelde emekleme veya tutunup kalkmayı tercih ettiği için oturtmak cazip gelmiyor 🤣 şu an 7 ay 17 günlük