urazinannesiii Kızlar Günaydın. Ben telefondan gereksiz fotoğrafları silecektim çoğunu seçtim. Yanlışlıkla silmemem gereken fotoğraflarda gitmiş ve ben bunu çöp kutusunu boşalt butonuna bastıktan sonra fark ettim ve tabi hepsi gitti. Geri kurtarma şansım var mı 😔
Deletedmom_58 urazinannesiii google fotoğraflar da duruyordur ben çoğu sildigim fotoğrafları orda gördüm
Anneoldummq urazinannesiii yedekleme yapmismiydin şimdi TLF galeri bide fotoğraflar bölümü var galeride silsem bile fotoğraflar kısmında yedekledigim için oradaan silinmiyor
Deletedmon_65 urazinannesiii recovery var onu bir deneyin play silenen fotoğrafları kurtarma yazarsanız bir çok program var bakın
urazinannesiii Anneoldummq yok güzel anne maalesef yedekleme yapmamıştım o yüzden daha büyük sıkıntı oldu
Anneoldummq urazinannesiii ya canım play storda bazı uygulamalar var ama ne kadar güvenilir bilemedim şimdi
urazinannesiii Anneoldummq bazılarına yorum yapılmış. İznim olmadan yapılan işlemlerden play store sorumludur falan diye