pamir9 Arkadaslar merhaba 17 günlük bebegimin gaz sorunu var doktor bu damlayı yazdı ama kağıda sadece 15 yazmıs anlayamadım doktorada ulasamadım siz kaç seferde kaç damla veriyorsunuz
Birkedibirbebekkkk pamir9 bizde kullandi sabah ve aksam 10-10 toplam 20 damlaydi. Yada aksam 20 damla ver diyordu doktor. Sizinki de toplam damla sayisidir muhtemelen. İsterseniz sabah5 aksam 10 damla verebilirsiniz.
livanurvealpinannesi61 Hndealnathn günde 3 kez 15 damla verilir içeriğinde 15 damla yazar etki etmesi için
Hndealnathn livanurvealpinannesi61 doktoru öyle uygun görmüştü öyle verdim oğluma aynı şekilde kızımın doktoru da öyle söyledi öyle verdim
livanurvealpinannesi61 Hndealnathn etki ettiyse sorun yok tabiki bende sordum günde 3 kez 15 damla demişti
Hndealnathn livanurvealpinannesi61 oğlum kolik olduğu için 7 ay ona hicbirsey etki etmedi ama 9 sene önce piyasadaki tüm gaz için olan damlaları denedim içlerinden oğlumu az da olsa rahatlatan sadece oydu.kizimda çok şükür hafif bir gaz sıkıntısı vardı ondada 1.5 ay kadar kullandım sonra zaten kendi işini kendi gördü ki oğlum kadarda dikkat etmedim onun veriliş sekline.cunku gaz damlasını kullanırken saati saatine her gün verdiğinde etkisini gösterir diyordu oğlumda doktoru maksimum özen gösterdim hep onun icin
livanurvealpinannesi61 Hndealnathn damlayı az verdiyseniz etki etmez yalnız artırıp verdiniz mi hiç günde 3 kez 15-20 damla arası verdiniz mi hiç 5 10 damla etki etmiyor pek
Hndealnathn livanurvealpinannesi61 koligin çaresi yok değil 15 damla her gün 3 şişeyi de icirseniz o çocuk vakti saati geldiğinde ağlar.kolik çok bambaşka birşey öyle damla kullanmakla damla sayısıyla geçmiyor yani.kendiliginden başlayıp kendiliğinden bir den biten illet birşey.tibben neyin tetiklediği niye kendiliğinden bittigi bile tam net olarak bulunamamış
livanurvealpinannesi61 Hndealnathn her bebek farklıdır tabi benim oğlum da kolikti damla ile rahat etti.çoğu damlayı az verdiği için etki etmemiş o yüzden sordum 5 damla etki etmez. 15 verdiyseniz etki etmediyse ona bişey diyemem tabi.