ebrupoyraz Asasas acaba benmi anlamadım ne yazdığını 🤦🏻♀️ yani ana temayı anladım da araları çıkaramıyorum 😄
Fulyag Asasas 3 gün önce 2. Dozunu olduk ilk dozu yapmamıştı ama bu dozda ateşi çıktı ve huzursuzlandı
Bisaniye asocialmom evet 3 dozdu sanırım Pazartesi doktora gideceğiz orda öğrenirim ☺️ Bu ara unutkanlık başladı
elffaltn Asasas bizde pzt gunu 2. Dozu yaptırdık rotayla birlikte bizde ates yapmadı ama cok halsizlik yapti surekli uyumak istiyodu ve huzursuzdu bebegim surekli aglayarak uyaniyodu falan ağlamaktan sesi kısıldı hatta :(
myangel Asasas ilk dozunu 9.ayda yaptırdık. Bir gün boyunca ateş yaptı 38 derecelerde .Zaten bu kadar ateş de.normal .bizde yan etkilerinden korkuyorduk ama beklediğimiz kadar bişi olmadı.ikinci dozuda 11 ayda
sedaykn İlk dozu oldu bebeğim ateş yaptı. 38,5 olunca Calpol verdim bir kere düştü. Bir daha çıkmadı.
Asasas sedaykn Canım kaç saat sonra atesi cikti hatirliyormusun 7 saat oldu cok sukur birsey yok ilk 24 saat dikkatli olunmasi gerekiyor diyo doktor