Kadriye_42osman Merve_42 aynı sıkıntı bizde de var ama neden olduğunu çözemiyorum geceden beri hiç uyumadı 45 günlük kızım
Berilsmom13 Merve_42 ağlamıyorda sadece ıhı ıhı diye mızmızlanıyor dk başı uyandı saat 4 ten beri ben emzirip yatırdım o kalktı en sonunda gittim mama yaptım sulu öyle uyudu ama benim uykum gitti tabi 🤦🏼♀️ 10/12 yiz
MinnakPanda Merve_42 Bizimkide 9 aylık. Tutunup kalkmayı ogrendi. Uykusunda gözü kapalı beşiğine tutunup kalkıyor. Apildiyor beşiğinde. Sanırım 20. Ye falan geri yatırdım. Şuanda başını bekliyorum gene kalkmasın diye
Elife05 Bebimde oglan 2,5 aylık.gaz sancısı. 🤦♀️Bı an gecmiştı sandım .bu ara ıyıce arrttı yıne.🥹 derın uyku uyumayı ozledım.
tosbikannesiiiiiii Elife05 benim oğlumda 3.5 aylk azalmıştı bi ara şimdi Yine çoğaldı ne kadar zor bişey bu gaz
tazeanneyimm Benim kız da 23 günlük, 3 gündür akşam 8-9 gibi uyandığında uyumuyor gece 2-3’e kadar. Normalde emip geri uyurdu. Sürekli huzursuz o arada anca bağırıyor. Kolik mi acaba diyoruz çünkü bacaklarını kendine çekiyor çok gazı var ve sürekli ıkınıyor 🥲
Elfylmz93 Benimkide geceleri asla uyumuyo sürekli kafasını kaldırıyo beşiğinde sürünüyo uyandırıyo kendını emmek istiyo geri dalamıyo ama hep boyleydi benimki 6 aylık olduk ama geceleri bir türlü düzelmedi napcamı şaşırdım çaresizce beşiğin içinde debelenişini izliyorum suan 🥺
Merve_42 Geçecek inşallah diyelim gece uyumadı şimdi uyuyor hadi gelde şimdi sen uyu yemek yaplcak camasrlar serilecek ütü var ve hepsini uyrken yapmam lazım yoksa yaptırmıyor normlde uslu bir bebek neden boyle şimdi anlamadım