Asel_ikra
Kızlar merhaba benım kızım 6 ay 4 günlük ek gıdaya başlamak istiyorum ama tam olarak günde neler vermem gerektiğini ve ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum ayrı zamanda kızım doğduğundan beri hiç durmuyor sürekli ağlıyor kucak ve gezmek istiyor yemek yapmaya bile fırsatım yok o yüzden bana basit ve güzel tarifler lazım rica etsem yardımcı olabilir misiniz birde kızımda makatta çatlak var kabız olmaması gerekiyor 😞kabız yapmayacak ve yararlı ek gıda önerilerinizi alabilir miyim
Asel_ikra
?
CansuUHUD
Tadım yaptırdınız mı hiç?
CansuUHUD
Bana doktorum 4.aydan itibaren meyveyle (elma) başlamamı önerdi sindirimi kolay olsun diye ama ben meyve tatlı olduğu için sebze yemez diye 5. Ayını bekledim. İlk yoğurt kabak havuç şeftali (organik olduğu için çürümeden onu araya sıkıştırdım) 😊 şimdi patates vercem ikinci günümüz. 3 gün kuralıyla veriyorum ve suda haşlayıp çatalla ezip içine de 2 çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum kolay sindirebilsin diye..
CansuUHUD
Bana doktorum 4.aydan itibaren meyveyle (elma) başlamamı önerdi sindirimi kolay olsun diye ama ben meyve tatlı olduğu için sebze yemez diye 5. Ayını bekledim. İlk yoğurt kabak havuç şeftali (organik olduğu için çürümeden onu araya sıkıştırdım) 😊 şimdi patates vercem ikinci günümüz. 3 gün kuralıyla veriyorum ve suda haşlayıp çatalla ezip içine de 2 çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum kolay sindirebilsin diye..