Zendorar Kızlar Merhaba, Günde toplam kaç saat uyuyorsunuz ? Uykusuz olmak çok zor geliyor ve bu durum bana kendimi kötü hissettiyor. Sizlere de sormak istedim. Teşekkürler:)
Tomvejery Zendorar 2 tane oğlum var 2.5 yasında ve 13 aylık Büyük oglum 1 yasından beri deliksiz uyur hastalık ve diş dönemleri hariç tabi yinede masallah diyelim 🧿 Kücük oglum da 3 4 sefer emmek veya su içmek için uyanır ama uyanık kalmaz ben gece boyu bu durumlar hariç uyurum Zaten gece geç yatıp öglene kadar kalkmıyoruz en erken 10 bucukta kalkarız 🤣
MomOfKoala Zendorar kızım 3.5 aylık. Sadece geceleri yatakta yatabiliyor ve en az 3 kere besleniyor gece. Ben max 4 saat uyuyabiliyorum geceleri kesintisiz.
Ay-Bek Zendorar Değişiyor bazen 5-6 bazen 6 7 bazen de 8 saat uyuyorum. Şuan oğlum 29 aylık geceleri uyanmıyor bazen uyandığı oluyor. Ayağımda salladığım için çok sıkıntı oluyor. Kendisi asla uyumuyor. 23 aya kadar emzirdiğim için o döneme kadar çok zorlandım. Geceleri 3 4 kere uyanır emzirmem için ağlardı. Şimdilik biraz rahatladım ayakta sallamak dışında. Siz kaç saat uyuyorsunuz ?
tavsaninannesi Zendorar gece 2-3 gibi uyıyorum sabah en geç 9 da uyanıyorum ama şöyle bişi var gece boyu emmek için uyanan bebemle uyku denirse yani toplamda belki 4 saat 😁