neseozkan Bebeğim bi haftadır mafetti bizi uykuları falan hep bozuldu zaten kolik bi bebek ataktan mı diye düşünüyorum erkek bebek tahmini doğum tarihi 30 haziran doğduğu tarih 3 haziran
Kiviefe aksoyhatice bizede bakin lutfen 25 haziran tahmini do gum tarihi ama 6 haziran dogdu erkek bebek
Sadiye_65 aksoyhatice merhaba bebeğim kız tahmini Doğum tarihi: 25 Temmuz 2019 Gerçek Doğum tarihi: 26 Temmuz 2019 hesaplaya bilir misiniz atak dönemini
Mucizebebek aksoyhatice cnm bana da bakar mısın tahmini doğum tarihiyle doğduğu tarih aynı 29 temmuz kız bebk
aksoyhatice neseozkan pardon canım şimdi farkettim ayı yanlış yazmışım hesaplarken ataktasınız şuan bitmesine 6 gün var 🤦♀️
Merve18 aksoyhatice rica etsem benım oğlum içinde bakar mısın Yusuf Aybars ismi . 28 Mayıs gerçek Doğum tarihi
[silindi] aksoyhatice hatice hanim nolur banada bakin cildirmak üzereyim 1 haftadir. Beklenen dogum tarihi 8 temmuz. Dogdugu tarih 29 haziran 2018 🙏🙏🙏😔😔
[silindi] aksoyhatice cok teşekkür ederim. Harika haftalardanmi baktiniz acaba? Bende simdi yukledim ama bana sicramanin bitmesine 34 gün var diyor?
Halidefem aksoyhatice Allah aşkına benimkine de bakabilir misiniz oğlum 3 ay 8 günlük 39 40 hafta arasında doğdu sezeryan 22 mayıs doğum tarihi