Tasoz Selam herkese, bebeklerine 0-3 ay arası sünnet yaptıran var mı aranızda, varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 🙈 Benim oğlum 2, 5 aylık bugün sünnet ettirdim, ağlamalı geçiyor günümüz, sizlerin nasıl geçmişti, ne kadar sürdü, çabuk toparlandı mı,
Birdunyabircennetannesi Tasoz 1 haftaya toparlandı. İlk 2 gün zor geçti en mantıklısı erken yaptırmak çok iyi yapmışsınız. Bizz 10 aylikken yaptırdık zorlamıştı hareket ettikçe canı yanmıştı dikişleri kanamisti
Zendorar Tasoz Merhaba, 4 aylıkken sünnet ettirdim. İlk gün bir ara çok ağladı sanırım ilk çişini yapmıştı. İkinci gün dana iyiydi sadece krem vs sürerken ağlıyordu. 3. gün daha da iyiydi ve sonrasında da öle devam etti. Hızlı iyileşiyorlar:)
Gamze46 Tasoz 20 gün oldu yaptirali 2 Ay 3 gunluktu ilk gün ağladı ben karton bardağın altını kesip koydum 3 gün ve kantoron yağı kullandım her alt degistirmemde bir haftada tamamen iyileşti canım
Tasoz Zendorar emzirmek için kucağıma alınca çok ağlıyor, sanırım ayaklarını hareket ettirdikçe canı acıyor,
Gamze46 havuclukekim pipisine elimi degdirmeden damlattim bezininde pipisinin geldiği yere bı kaç damda sürdüm çok çabuk iyileşiyor kantoron yağıyla canim