Pltoztrk Kızlar oğlum 3 ay 7 gunluk yaklasık 3 4 gundur cok salyası akıyo elını de sureklı agzına gotûruyor acaba diş mi çıkarıyor yaşayan varmı?
Pnaar34 Pltoztrk damak kendini hazirliyor sanirsam bizimde oyle hep salyali ellerini yumruk yapip agzina sokuyor neredeyse 🙈
Birdunyabircennetannesi Pltoztrk Uzun süre bu salya durumu devam ediyor. Ne zaman çıkacağı belli olmuyor. Bizim 2. Ayda başladı bu salya durumu sonuç 10. Ayda çıkardı
sehnaz3466 Pltoztrk vallahi bizde öyleyiz ilk oğlumun ki bu kadar erken olmamıştı o dişlerinide gec cıkardı ama ikincisi erken mi çıkıcak ne bilemedim özellikle 2 3 gündür elini ağzına yumruklama yaparak çok götürüyor huysuz aglıyor devamlı olarak ve cok salyalı 😒
Kaya11 Canım birimde suan 4 aylık 3 aylıkken bende de aynı oldu ay geçtikte artıyor suan diş çıkarmaz ama damakları beyazlıyordur diş çıkarmaya hazırlık
Krdnz48 Bizde 3 bucuk ayligiz eli hep agzinda cok salyasi var ebebekten dislikli eldiven aldim onunla oyalaniyor biraz 😄
Pltoztrk Diş için erken diyolar ama anlamadım 2 gündür ishal de var yarın bı götüreceğim aile hekimine bakalım ne diyecek
_mommmy Pltoztrk bugün 4 aylık olduk o aylarda bizim de başladı salya tükürük elini ağzına götürür sürekli neyse 3 4 gün önce doktora gittik kontrol için sordum diş mi çıkarıyor diye baktı çok az belirti var dedi 2 gün sonra diş çıkardı 😂