birprensannesii_ Kızlar adetıme 3 gun var kan testınde 2.39 cıktı acaba gebelik varmı belırtı yasıyorum sanki
Birdunyabircennetannesi birprensannesii_ Yok canım. Bı ara benimde öyle çıkmıştı laboratuvardan laboratuvara değişiyor bu durum. 5 altı gebe değil sayılıyor. Ama yine de adetin gecikirse bir daha ver
Rainnnn birprensannesii_ canım bence hiç bakma bi müddet bekle ama hamşle gibi dikkat et çünkü. Benimki 5 çıktı sonra bida kan verdim 32 çıktı hamilesin dediler 1 hafta sonra 17 ye düşmüş kimyasal gebelik olmuş o yüzden çok bakma bekle adetinden 2 hafta sonra kan ver kesin değer o zaman çıkar
birprensannesii_ Meovvmeovv tesekkurler ıdrar testı yaptım cok silık cızgı de cıktı 39 yazan yuksek degılmi
birprensannesii_ Rainnnn zaten bı defa kımyasal gecirdim adetım 4 gun gecıkmıstı 12.55 cıkmiştı sonra adet oldum
Masalinmevsimi Birdunyabircennetannesi bende bugün verdim kan tahlili adetim 2 gün var daha . Değerim 13.28 var mı acaba
Birdunyabircennetannesi Masalinmevsimi Evet canım hayırlı olsun daha çok yeni. 2 gün sonra tekrar ver 2 katı artması lazım