Ezgiiokay Menenjit asisi yaptiran varmi sizce kesinlikle yaptirilmadi mi rotavirusten sonra onu yaptirmayi dusunuyorum ama menenjit 3 doz ve 1000 tl civari
Adec Ezgiiokay ben yaptırdım bexero 2 doz oldu farklı bi menenjit aşısı daha var onu önümüzdeki aylarda yaptırcam doktorum menenjit hastalarını görsen gözün kapalı yaptırırsın aşıyı demişti
peanutbutter Ezgiiokay evet. Biz sonuncusunu pekiştirme aşısını bugün yaptırdık. Önemli özel aşılardan biri. Muhakkak yaptırılmalı diye düşünüyorum.
KaganinAnnesi26 Ezgiiokay 3 dozunu yaptırdım 2 doz kaldı bu ay yeniden yaptircam imkanın varsa yaptirmalisin bence
Ezgiiokay eylul19 nimerix duymustum ama ikisini yaptirildigini bilmiyordum tek nimerix yeterli diyolardi
eylul19 Ezgiiokay bız her ıkısınden de 3 er doz seklınde yaptırdık 3,5 ve 13 aylıkken doktorumuz oyle bılgılendırmsıtı bızı bazı doktorlar farklı yapıyormjs
Pnaar34 Ezgiiokay menenjit kötü bi hastalık keske aşı yaptirsaydik demek yerine yaptirmayi tercih ettik biz 3. Ve 5. Ayda nimenrix ve bexsero olmak uzere toplam dört doz yaptirdik son olarakda 13.ayda son iki dozumuzu yaptircaz