Yusufum0633 Kızlar bebeğim 6 aylık Türkiyeye izine geldik ve grip oldu malesef doktora gittim bu şurubu verdi yanlız baktığımda 2 yaş altı önerilmez diyor ozaman bu doktor bana bunu niye verdi kafam karıştı beni bilgilendirin lütfen
Adilekorkmaz Yusufum0633 zarar ve sağlık hesaplamasına göre veriliyor canim benim bebeğim 2 aylık bronşit oldu kullandigi ilaçların haddi hesabı yok
toprakveasel Yusufum0633 önceden verilirdi o yüzden verdım zararı olmaz demıstı bı doktor. Canım burası türkiye ☺
Eski9 Yusufum0633 her şurup ilaç vs illaki bir madde içeriyor fakat iburamin zero şuan mesela küçük kızıma çok iyi geliyor şuan hasta mesela ateşi hiç olmadı sadece burnu akıyor öksürüyor vs soğuk algınlığı yani ilacı verince kesiliyor burnu falan ama vermeyince yine akıyor 15 aylık kızım bu arada şuan ben siringayla bir 4 ml kadar veriyorum sabah akşam o aylarda yarım olcek veriyordum 2.5 ml prosedür gereği yazılıyor sanırım öyle bilemiyorum bebeklere genelde bunu veriyorlar
anneko_ Yusufum0633 2 yaş altına önermiyorlar ama kilosu falan iyiyse doktor yarım ölçek şeklinde öneriyor geçen ay bize de yazdı sadece 3 gün kullan dedi yarım ölçek sabah akşam sizinki daha küçük ya çay kaşığı mantıklı yani alerji döküntü riski çok yüksek bir şurup eğer bir hafta falan kullanın dediyse dikkat edin döküntü falan olacak mı takipte kalın geçmiş olsun 🙏🏻
anneko_ Yusufum0633 He birde bizim doktor ateş düşürücülle aynı anda verme demişti yani onura söyleyim aynı değil hiçbir çocuk ama sizinki biraz daha küçük la o yüzden söylemek istedim 🙏🏻