Perapera Kızımda iki gündür geçmeyen öksürük var. Uyuyamıyor öksürmekten. Doktora götürdüm hava ve antibiyotik verdi bu akşam kullanmaya başladım. Öksürük sesinden artık başım zonkluyor. Ona da üzülüyorum. Öksürüğü kesin keser dediğiniz bi şey var mı
Madamemom Perapera eğer alerjisi felan yoksa patatesi rendeleyin sıkıp suyunu çıkarın içine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı dökün 2 gün yatarken 1 tatlı kaşığı verin faydasını göreceksiniz
Olurolur Perapera sarimsak ezmek zeytin yaginda beklektip ayak altına şurup yatirmak tarifi var en etkili yöntem
rosesbabys Perapera 1 kaşığa biraz tereyağ koyun ocakta eritin hafif, üstüne kaşık pekmez döküp birazda limon sıkın yiyin anında kesiyor ğstüne bi 10 dk su içmeyin
Mervegem Perapera havayı doğru sekilde veriyo musunuz hemen kesiyo aslında. Oturur dik pozisyonda ağızlığı takıp verince hemen etki ediyor. Oğlum alerjik bronsit ona rağmen hava veriyim 4 saat hiç öksürmüyor
ptrck_16 Kullanılmamış havluyu ütüyle iyi ısıtın üzerine beyaz sabun sürtüp sıcakken göğsüne kapatıp gece uyutun birebir mutlaka deneyin
Perapera ptrck_16 akşam havluyu ısıtıp beyaz sabun sürüp göğsüne koydum ve o inatçı öksürük kesildi çok teşekkür ederim 🧡
Ay-Bek Perapera 5 ay önce bize de aynısı oldu. Grip şeklinde başladı antibiyotik ateş düşürücü burun spreyi ve hava kullandık. Tam bir hafta geçti iyileşiyor derken bu sefer öksürük başladı. İlk bir hafta şiddetli çok öksürürdü. Sonra yavaş yavaş geçiyor bozma moralini. 15 günü buluyor geçmesi. Ben de sürekli başında nöbet tutuyorum bu dönemlerde Allah kolaylık versin
Hill97 Perapera ay buldum dun gece kziim uyuyamadi oksurmekten bu sabah bir kasik verdim ondanmi allahtanmi bicak gibi kesildi gun boyu toplasana 6 7 kere oksurdu ben bir yamak kasigi bali kalin bir halka dilim soganin uzerine doktum bir cam kapta agzini kapatip sabaha kadar beklettim ve kizima cok uzuldugum icin şifa duasi var nette yaz bulursun gece virkac seferde onu okudum vallahi oksuruk falan yok sukur Sabah ac karnina bir tatli kasigi ver hemen su icirme
peanutbutter Perapera öksürüğün cinsi ne? Alerjik ise hava iyi gelir. Kısa sürede geçer. Aksatmadan yapın havayı. Alerjik öksürüğe ne yaparsanız yapın kalıcı çözüm bulamazsınız. Bal pekmez bunlar alerjide işe yaramıyor malesef. Her öksürük bir değil. Geçmiş olsun.