Melike_koc 10 ay 20 günlük kızım var bu aralar hiç birşey yemiyo kaşığı gördüğü an ağzını kitliyo anne sütü alıyor ama doymuyor süt alerjimiz çıktı mama vermek istiyorum alerjiye uygun hangi mamalar var yardımcı olursanız sevinirim
Kuby Melike_koc alerji seviyenize göre doktor mama veriyor çok çeşidi var siz kendiniz almaya kalkarsanız çok pahalı alerji mamaları o yüzden doktor ile görüşün size mama raporu çıkarsın SGK li iseniz ücretsiz alırsınız
Mervea Melike_koc raporla alırsanız sizin için daha iyi olacaksınız alerji seviyenize uygun doktor mama vericektir size bu aralar oğlumda mamasını hiçbirşekilde içmiyor kabul etmiyor
Melike_koc Mervea kesin alerji demedi dr kan testinde bişi çıkmadı belirtilerini gösteriyor dedi ve 1 ay diyet verdi geçip geçmeme durumuna göre ilerlicez
Mervea Melike_koc siz numune isteseydiniz gene mamayı denemek amaçlı bende pregomin as var isterseniz size yollayabilirim
Melike_koc Mervea aslında dr mama verdi numune olarak bn almadım mama kullanmıyorum diye ama çocuğum sağolsun hiç bişey yemediği için vermeyi düşünüyorum artk tesekkür ederim ben bi dr a danısayım
Zeycey Mervea sadece süt alerjisi için mı bu mama eğer elinizde fazlaysa bana gönderebilirsiniz benimde bazen sütüm yetmiyor mama veremiyorum raporda çıkarmadı dr kan testi negatif diye takip dediler
Sevilay61 utkununannesi_ biz de ona yeni başladık. Kilo aldırıyor mu bu mamA? Bizm kilo alımımz durdu da
saripapatyam2 Melike_koc herkese her alerji maması olmuyor mesela bizde smilac vardı o size olmaz diyip neocate önerdi rapor çıkarttı. Ama bebeğim hiç sevmedi iştahlı olmasına rağmen içmedi😔
saripapatyam2 Melike_koc herkese her alerji maması olmuyor mesela bizde smilac vardı o size olmaz diyip neocate önerdi rapor çıkarttı. Ama bebeğim hiç sevmedi iştahlı olmasına rağmen içmedi😔
meric Melike_koc Süt alerjisi için aptamil pregomin as var. Güzel bir mama. Doktorunuzdan rapor çıkartıp alabilirisiniz.
Sevilay61 utkununannesi_ ne sıklıkla veriyorsunuz acaba? Doktor günde 2 öğün ver dedi ama ben 60 cc yi zor iciriyorum