Bi_melek_annesi16 Aranızda satış danışmanlığı yapan varmı bebeğinizi nereye bırakıyorsunuz bende çalşmak istiyorum bekarken mağazada çalştm ama şimdi hem kızımla olmak istiyorum hem çalşmak bu konuda fkirlernizi almak istiyorum
Tecrubelianne Bi_melek_annesi16 ben waikikide calisiyorum kısmi part haftada 2 gun gidiyorum oglum anaokulna gidiyor ise gittigim gunlerde babasi babannesi bakiyor
Barlikoo22 Bi_melek_annesi16 Bende çalışıyorum bebeğim 4 aylık oldu 2 buçuk aylıkken başladım annem bakıyor şuan için çalışmak iyi geldi ama işteyken kendimi suçlu hissediyorum yanında olamadığım için özlüyorum ama onun ihtiyaçlarını eksiksiz yerine getirmek için bir şeyden mahrum kalmasını istemediğim için mecburum böyle avutuyorum kendimi 😊
Poyrazc Tecrubelianne merhaba bende başvurmayı düşünüyorum ama galiba alım zor oluyor mus artık bende 2 gün istiyorum da aldığınız ücret nedir acaba
Bi_melek_annesi16 Tecrubelianne mağazan mı başvuru yapılması lazım netten mi cnm yada şuan alım varmı e bebek de alıyomuş şuan
Tecrubelianne Poyrazc bi tanigin yoksa hic basvurma canm cvlere bakmiyolar bile bayramda destek aliyar o sekilde ihtiyac olursa decam ediyosun.sinavla aliyolar asgari ucret üzerinden ayda 8gun prim ve yemek parasida var
Poyrazc Tecrubelianne eşimin arkadaşı bı LCW magazasinin müdürünü taniyormus o mağaza da outlet mağazası aslında çok karışık 🤭ama iki gün sadece katlanilir diye düşünüyorum
Tecrubelianne Bi_melek_annesi16 basvuru yapma formlara bakmiyorlar bi tanigin varsa o yonlendirsin.e bebekte part aliyor 4 gun
Tecrubelianne Bi_melek_annesi16 prim ve yemekle 2500a geliyor prim degisiyor ama 500un altna dusmuyor
Bi_melek_annesi16 Tecrubelianne bugun görüştüm müdürle artık sınavla alıyolarmış cnm sen hatırlıyo musun sınav sorularını
Tecrubelianne Bi_melek_annesi16 evet ben daha yeni girdim zaten iki sinav biri genel yetenek digeri kisilik envanteri