Hayriyeee Arkadaşlar merhaba bebeğim 1 ay 21 günlük yaklaşık 15 gündür emerken kasılıyor emmek istiyor ama ememiyor geceleri emiyor amz gündüzleri emmek istesene ememiyor mecburen sağıp biberonla veriyırum neden bi fikri olan var mı yada çözğm önerisi ?
minnosvetontis Hayriyeee bizde bu şekildeyiz canım gaz sancısı geliyor oyuzden kasiyorlar kendini biberonda da eminim aynısını yapicakrir.. ben bu ara yediklerime dikkat etmedim sanırım hoş etsende etmesende gaz birikiyor ister istemez. Kimyon çayı yap iç kendin bende hatta şimdi demlicem benimkinde yeni uyudu akşamdan beri uykusu var gaz geliyor bidha uyanıyor masajlar vs hak getirene bı güzel masaj yaptım bı kaç kez pirtladi ama rahatlamadi demekki
Hayriyeee minnosvetontis ya biberonda yapmıyor aslında bi hafta ememedi sütüm azaldı o sıra hatta iki göğsümden 30 cc ye kadar düştü mecburen mama verdim suanda ememiyor gazdan sanırım akşamları mama veriyorum bir öğün ama korkuyorum biberon ve mamaya alışacak diye bu emememe problemini nasıl aşacağım bilmiyorum