kahveseverr Kizlar kpss onlisans a girecegim ama sınav yeri değişikliği yapmak.istiyorum sehirnolarakmsuan yok zaten sistemde sınav 9 Ekim’de annemin hastalığı falan derken o şehirde giremeyechim nasıl değiştirebilirim arasam olur mu yada dilekçe
sm_goktugada kahveseverr tarihi var canım uygulamasını indir ÖSYM’nin kontrol edersin tarihi. geçip geçmediği ne
123890 kahveseverr ösym yi önce ara sonra senden dilekçe isteyecekler dilekçe yaz gönder ama bu kadar kısa sürede değişir mi bilmiyorum. Abim askeri personel üni sınavına girecekti tercihi ben yaptım ona sormadan bizim memleketi yazmıştım sonra o gelmeyeceği için aradı ösmy yi ve dilekçe istediler yazdı gönderdi ve kabul ettiler. Süreyi hatırlayamadım
kahveseverr ananasss ya aynen süresi geçmiş te su varmış dilekçe olabilir mis.sinava bir hafta kala ya kadar gondermeliymissin en gec
123890 Pinkribbon gerçekten hatırlamıyorum ama en son sınava girerken belli olmuştu işte siz başvuruyu yapın dilekçenizi gönderin yinede daha da geç. Kalmayın