Ssssraa Bu aşıları neden karşılamıyor devlet? Yaptırmak şart mı? Bir de sağlık ocağı normal aşı takvimine dahil değl mi
Sevim07 Okumayisevenanne bilmiorm tatlım benim.doktor bu aşıların ismni Ssssraa şart değil. Size sağlık ocagi hatırlatma ile mükellef. Gerisi karar falan sizde
GAMA Sevim07 birse herbirinin yaş dönemlerine göre ekstra dozları var 😉birde benim ikizlerim var 😀sadece menenjitler yaklaşık 3 bin tutuyor ..
Aysnrbl Bu hastalıklar nasıl oluyor anlatrmısınız? Tesadüfen girdim okuduk ça içim kötü oldu nasıl yakalanılyo nasıl bi hastalık ?😞
Aysnrbl Bu hastalıklar nasıl oluyor anlatrmısınız? Tesadüfen girdim okuduk ça içim kötü oldu nasıl yakalanılyo nasıl bi hastalık ?😞
Okumayisevenanne Merhaba, menenjit asısı meningokok diye geçen aşı değil mi? BEN onu 2 doz olarak yaptırdım dozuna 213tl verdim . BAska menenjit aşısı mı çıktı?
DamlaKck Okumayisevenanne Menenjit aşıları üç grup mikropa karşı yapılması gereken aşılar. A ve C grup mikropları Meningokok karşılıyormuş fakat B grubu bu Meningokok aşısının içeriğinde yokmuş. Dolayısıyla B grubunu ayrı, özel aşı olarak yaptırıyoruz. O da toplam dört doz, üç dozu 400’er lira, bir dozu 280 lira.
Okumayisevenanne Merhaba, menenjit asısı meningokok diye geçen aşı değil mi? BEN onu 2 doz olarak yaptırdım dozuna 213tl verdim . BAska menenjit aşısı mı çıktı?
liyosunannesi23 Okumayisevenanne farklı türleri var yapıldığı aya göre falan. Size doktorunuz onu uygun görmüş demekki içiniz rahat olsun aynı aşı aslında
Serene Sevim07 Rotarix Rota virüsü aşısı. Nimenrix A tipi menenjit aşısı. Ayrıca Menectra ve Menveo diye farklı markalar da var. bexsero’da B tipi menenjit aşısı.Hepsi birbirinden farklı.Malesef özel aşı oldukları için de fiyatları yüksek.