Prensesimmmasele Kzlar bebeğim 10 aylık oldu ama pütürlü şeyler pek yemiyor 2 dişi var ama midesi bulanıyor.kahvaltınolarak pankek galan yapmak istiyorum demedim yemedi başka neler yapabilirim kahvaltı öğünü fikir verirmisiniz .yumurtada veriyorum
Yenidoganbakimi Prensesimmmasele biraz elinizde ezerek minik minik vererek alıştırmaya çalışın pütürlü yemeye alışması lazım zamanla alışacaktır bizim ki herşeyi yiyor şuanda 9 ay 24 günlük yumurtalı ekmek, peynirli yumurta, soğanlı yumurta, menemen, haşlama yumurta kaşar peynir zeytin domates biz ne yiyorsak onada aynısını yapıyorum ezerek veriyordum ilk etapta zamanla küçük küçük parçalara ayırarak verdim alıştı
Bukkk_etttt Beyaz peynir, kaşar peynir kendi yer eliyle seçip alıyor, muz dilimliyorum pekmez gezdiriyorum, frütözde yağsız patates kızartıyorum önüne koyuyorum yiyor, ger sabah mutlaka yumurta haşlama veya menemen eline verin belki öyle alışır
Bukkk_etttt Prensesimmmasele ben ikisini de veriyorum içim kaşarı daha yumuşak tercihimiz içim süzme beyaz peynir 🥰