Hamzanihal Kızlar emzik tutmayan bebekler için emzik önerisi yada biberon önerisi olan var mı benim bebeğim öğürme refleksi veriyo ne verdiysem tutmadı
Ayseasel1029 Hamzanihal aynı benım kızımda öyle tutmuyor cnm 3 aylık olacaz ne biberon ne emzik hiç tutmuyor ilk kızımda boyleydi 5.ayında tutmuştu emzigi 😄😄 1 yasını geçince de kendısı bırakmıstı bakalım buda mı oyle yapacak
Gamzesaa Hamzanihal benim ikizlerim de tutmamıştı ilk bugün doktor artık emziğe alıştırın deyince 5 10 dakika kadar elimizle tuttuk ve tuttu iyi emzikler değil ama bebekler çabuk tutuyor diye wee aldım bide nuk 4 5 saattir tutuyorlar bakalım ne kadar sürecek 😂
Hamzanihal Ayseasel1029 benimkide 3 aya doğru gidiyo inşallah tutar ilerde erken doğmuştu 1 ay ağzı küçük heralde ondan mı acaba diyorum ama bazı çocuklar da doğar doğmaz tutuyo anlamadım valla 🥲
Hamzanihal Gamzesaa ben de nuk ve chicco denedim biberonda da avent ve tommee tipee denedim yok tutmuyo inşallah tutar ilerde çünkü böyle çok zor 😅
Ayseasel1029 Hamzanihal yok cnm agzı kucuklukle alakası yok bence bebişlerde alakalı sevıyolar ama tutmuyorsa zorlama sonradan bıraktırması var cunki emzigi zor oluyor ben zorlamycam tutmazsa çok sukur uslu kızım çok aglayıp benı yormuyor ☺️