Alse35 SeninAnnenBirMelektiYavrm +1 ben eşime söylüyorum bu yaşadıklarımı ilerde anlatmazsan iki elim yakanda olsun 😅😅
SeninAnnenBirMelektiYavrm Deletedmom_58 benimki suratıma vuruyor 😄 parmağını gözüme sokmak istiyor yaptırmayınca çaatt bi tokat yiyorum besle kargayı oysun gözünü diye boşuna dememişler 😂😂
Deletedmom_58 SeninAnnenBirMelektiYavrm 🤣🤣🤣🤣ama o halleri o kadar komik ki dimiiii🤣🤣böyle ısırasın geliyor böyle bi aşırı sevgi geliyor, vallahi şu an bi kabardım anlatamam 😁
Isteboylebisey SeninAnnenBirMelektiYavrm benimki bunlara ek olarak burnumu karıştırıp ağzıma sokuyodu parmağını uykudayken 😄
Birdunyabircennetannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm Tek çözüm darp raporu. Allah yardımcınız olsun zor….. Çok ayıp ya 😅
SeninAnnenBirMelektiYavrm Birdunyabircennetannesi ne yapacaklar emmeme cezası mı verecekler 😄😄 demir parmaklıklı bebek yatağına mi kapatacaklar 😄
Birdunyabircennetannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm Üzgünüm başka çareniz yok 😅😅😅😅 Ya bacım Allah seni güldürsün valla gece gece iyi güldüm 😅
Elifinilki SeninAnnenBirMelektiYavrm Benim oğluşum da emerken elini ağzıma sokuyor önceden sıkıyordu dudaklarımı canım açıyordu yüzümü göğsümü falan bende krizi fırsata çevirdim elini ağzıma soktuğunda öpüyorum parmaklarını hoşuna gidiyor göğsümü falan sıktığında ise cici yapmayı öğrettim şimdi cici yapıyoruz birbirimize gülüyor öyle yapınca 5 aylık
Deletedmon_65 SeninAnnenBirMelektiYavrm off kendi oğlumu gördüm şuan parmağını burnuma sokuyor 😂😂🤦🏻♀️ Küpemi hızlıca kulağımdan çekiyor kulağımı yırtacak bir gün 😒
Ysgl26 SeninAnnenBirMelektiYavrm ay sorma ya aynı durumdayım mememi ısırıyor, kolumu çimdikliyor,tokat atıyor, parmağını sokuyor gözüme kulağıma burnuma 😅 kundaklayıp emzireyim diyorum bu sefer de ağlayarak psikolojik şiddet uyguluyor