Elifin-annesi Bugün a101 termos geldi alan varmi ben aldim çok hoşuma gitti ısıyı nasil tutar bilmiyorum ama🤭
inciko Elifin-annesi ben 2 kere aldım canım cok güzel geldiğinden haberim yoktu tekrar alıyım kalırsa 🤭 dün eşim elinden düşürdü kırıldı da denk geldi postun teşekkürler
Guleryuz99 Elifin-annesi Ben aldım kullanıyorum çok memnunum , açıkcasi çok umitsiZdim ama yinede deniyeyim dedm , geçen gün yola gttik mama suyu koydum asla sogumadi çok çok iyi fiyatına göre
1prens1prensess Elifin-annesi ben aldım ilk gün sıcak su koydum denemek için ertesi güne kadar sıcaktı su dışarı çıkarken falam baya iş görüyor elim ayağım gece bile onda sıcak su tutuyorum diğer çocuklarım mama içiyor onlara hazırlamak için
UraSsmom Elifin-annesi Küçük termos ise 8 10 saat falan sıcak tutuyo ben genelde artan çay suyunu koyuyorum Nescafe içerken pratik oluyo
inciko Elifin-annesi yok akıtmıyordu benimkiler fazla doldurduysanız belki ondandır. Kırıldığında tabi belli oluyor içi cam olduğu İçin içi parçalanıyor
baloglusss Guleryuz99 ne kadara gelmiş bizim çok güzel termos var düştü kırıldı yerine internetten aldım hiç memnun değilim içindeki su soğuyor eski termos gibi uzun saatler sıcak kalmıyor
Guleryuz99 baloglusss Bizimde öyle iyisini almıştım oğlum kırdı , bı daha bu denk geldi, 39 liraya mi ne almıştım o yüzden iyi olmasını beklememistim ama şaşırdım
_gulll Gecen hafta türkiyedeydim migrostan Pempe, beyaz renklerinde vardi aldim cok iyi 12-15 saat sonra su hala kaynar resmen