ilkgozbebegim Bu sesli reklamlardan dolayı korkar oldum genelde bebeği uyuturken emzirirken vakit geçsin die bakıyordum ama şimdi hi açıyorum sesli reklamdan dolayı bebeğim sıçrıyor hemen nasıl yok olabilir bu reklamlar bıktırdı artık
Deletedmom113 ilkgozbebegim ay bende ayni sorunu yaşıyorum:( cok saçma bebek platformunda sesli reklamın olması
NaimeYilmaz ilkgozbebegim Normalde biri ararsa mesaj gelirse de telefonunuzdan ses çıkacak. Sessiz moddayken sesli reklam çıkmaz.
Payidar aimra İnternetinizi wifiden mi kullanıyorsunuz? Dikkat ettim wifiden bağlandığımda reklam daha çok görüyorum. Mobil veri kullanırken böyle bir sorunum yoktu. Sürekli trendyol reklamından bıktım artık 😳
GmzSnn Hanımlar telefon kullanmayı bilmiyomusunuz? Kullandığınız app lerin seslerini kapatmayı öğrenmeli we böylelikle boooş yere dert edinmezsiniz 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Deletedmom113 GmzSnn kuzum sesi kapatmayı biliyoruz tabiki ama ses hep kisik.kalmiyor ki belki bisi dinledik actik unuttuk sonradan aklimiza gelmiyor ki
GmzSnn Deletedmom113 app için diyom bacı ayarlardan app ayarlarına girince sesler ve başlıklar yazıyo sesleri kapatıyosun telin sesi açıkkende ses çıkmıyo 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️