_ipekk18 özlem öz’e de, doktor diye eşine de asla güvenmiyorum. bildiğim kadarıyla eşi hastaneden istifa etti gibi gösteriyorlar ancak günlük vlog gibi bir şey çektiği ve hastalarından bunun iznini almadan yayınladığı, bu yüzden de hakkında cimer’e çokça şikayet gittiği için hastaneden ayrılmak zorunda kalmış bir doktor. Özlem öz gibi tamamen sahte hayat yaşayan, saçma sapan videolar çeken ve bebeklerinin üzerinden reklam alarak geçinen, hayatı like, yorum vs üzerine kurulmuş fenomenlerin ürettiği ve tavsiye ettiği şeyleri hiç almadım bugüne kadar, hele ki bebeğime asla almam. Ben de abur cubur vermiyorum kurabiyesini poğaçasını kendim yapıyorum tek kötü özentisi biz yerken görüp ekmek istemesi 😃 diş döneminin vermiş olduğu iştahsızlık da vardır muhtemelen üzülmeyin geçici bir dönemdir hatta eğer yapabilirseniz eline verin kendisi yesin mesela brokoli karnabahar haşladığınızda çiçek şeklinde verin ben dün tavuk haşlamıştım bir parça verdim kendi eliyle daha iyi yedi dişleri yok diye de korkmayın damAklarıyla eziyorlar sadece gözünüz üzerinde olsun 😊