EmineGneDemir Merhaba anneler 🤗 Oğlum 4 ay 5 günlük uyku problemimiz hat safhaya ulaştı. Gözlerinden uyku akıyor uyuyor 5 dk sonra uyanıyor. Max 1 saat uyumaya başladı. Nasıl atlattınız 4. Ayda uyku gerilemesini ve ne kadar sürdü 😴
KuzeyinAnnesii EmineGneDemir bende merak ediyorım bu yorucu uykusuz zamanlar ne zaman biticek ve gerçekden biticekmi uyumayı özledim artık
Susuali Ben uyku gerilemesi mi bilmiyorum ama çok uyanıyor. Uykusu düzensizleşti. 4 ay 22 günlük olduk biz de. Gece çok uyanmazdı uyanıp ağlıyor bazen de. Hiç yapmazdı
EmineGneDemir Susuali birimde böyle değildi en azından 4 saat uyuduğu oluyordu ama maalesef bikaç gündür gece hep ayaktayız sürekli uyanıyor
Cinarindunyasi Bizde 4 ay 12 gunluguz yaklasik 15 gundur ayni durum bizde de var kizlar atak donemleri mi acaba, gercekten uyku gerilemesi mi çözemiyorum 😳 ve geceleri aglayarak uyanmalar ,uykuya geçerken zorlanmalar ,emmemek icin direnmeler falan hepsi mevcut artik. Miss gibi uyurdu oğlum dusunun ki o zamanlarda yorgunlk uykusuzluk olurdu ama boyle uykusuzluk yasadigimi hatirlamiyorum 😴
EmineGneDemir Cinarindunyasi aynen canım bizde de aynı sıkıntılar var meme reddini atlattık sadece diğerleri devam ediyor
Kelebek Cinarindunyasi tamamen aynıyız... 10 gündür uykuya gecemeyip ağlama krizleri mi meme kavgası mi uykudan ağlayarak kalkmalar mi. Korkuyor mu diye düşünüyordum ama korku da değil galiba...
Derin18 Yaynı durum bendede mevcut kızım 4 aylık geceleri hiç uyanmazken şimdi 1 saat en fazla uyuyor ağlayarak uyanıyor elleri sürekli yüzünde yarım kundak yaptım oda yaramadı
AslhanDivarc Benim bebeğim 3 aylık oldu gündüz yarimşar saat uyuyo 4 ayda uyku gerilemesi olursa 15 dakka yada hiç mi uyumucak napcam ben🤤🤤
renkliruya her bebekte oluyor mu.. 😞 20 gün sonra 4 aylık olacağız.. Şimdiden korkmaya başladım..minnağımın uyku düzeni çok iyi maşallah.. Bozulsun istemiyorum.. 😞
EmineGneDemir renkliruya inşallah olmaz sizde çok zor bişey resmen uyku nedir unuttum bir de çalışan anneyim
BurcuSiratas Uyku gerilemesi nedir bi hastalık mı kızlar. Benim kızım da 4 ay7 günlük 2 haftaya yakındır geceleri 1 saatte bir uyanıp emmek istiyor :(
shdemir Kızlsr oglum suan 5 ay 3 günlük 1 haftadır uykusu eski haline dönmeye basladı galiba düzeliyor😶 bizimde cok zor gecti 4.ayimiz
EmineGneDemir shdemir inşallah ozamana hemen geçeriz bizde 🤗 ama bu süreç nasıl geçicek bilmiyorum 🤷♀️