Masalbursa Bugün 15 aylık olduk ama yürümüyoruz morelim çok bozuluyor sıralıyor ellerini tutunca yürüyor ama o kadar normal mi ben mi abartıyorum acaba 😞
Gokceyasinmiran Masalbursa 18 aya kadar süresi var ama bol bol evde yürütün biz her gün yürüyoruz uykuya giderken salondan yatak odasına uykudan uyanırken tekrar salonu sonra ev turu yapıyoruz yürüdü yürücwk . Bi ara yürütmeyi bıraktım çocuk totosunu kaldırmıyordu resmen yürütmek çok faydalı
hhanim Masalbursa benim kızım da 14 aylikken yürümüştü, 18 aya kadar ne zaman yururse normal diye biliyorum. Endiselenmeyin, yurumeye bi basladilarmi yerlerinde saniye durmuyorlar cunku. Tadini cikarin🥰
EmirAsaf44 Masalbursa benim oğlum da 15. Ayın içinde henüz yürümüyor oda bende kendi kendime çok kuruntu yapıyorum bu konuda üzülmüyor değilim 😞 Bizimki hiç hevesli değil ya hemen oturmaya çalışıyor
Tubiiik Benimki 9 aylıkken yürüdü ama otururken kendi kalkıp yürüyemiyor bizim kaldırmamız gerekiyor emeklemeden direk yürüdüğü için ama 7 aydır düzelmedi bir türlü🤨
Bugsbunny1 Masalbursa benimkide tam 15 aylık oğlumda yürümüyor kafama takmıyorum evde day durdurmaya çalışıyorum elimden geldiğince yürütmeye çalışıyorum bakalım zamanı var diyorum ancak cook hevesliyim yürümesine dört gözle bekliyorum diyebilirim 😊
Umay3840 Masalbursa canım 18 aya kadar normal hıc endise etme yigenm 17 aylıkken yürüdü yine de bir doktora danıs İcin rahat etsin