Crcs o, o dönem çok kolay öğretilemez bence, yine cümlelerinizde belirtin böyle yaparsan şöyle o olur vs gibi hep ağzınız çalışsın o konuda.. ama maalesef bebiş daha ve ısrar edecektir.. onun yerine diklatini ondan alacak şeyler bulmaya çalışın.. örneğin anlattınız bu işin neden olmayacağını, sonrasında aaaaa diye böyle heyecanlı girişler ve mimiklerle o an etrafınızda bulduğunuz başka ilgi çekecek nesneyi ona gösterebilirsiniz.. veya gel seninle bak şu odaya gidelim orada şu varmış (şu: aklınıza gelen başka ilgi çekici şey 😂) diyip kucaklayıp götürebilirsiniz.. vs kısacası o an ilgiyi başka yere kaydırtacak mimik vurgu ses ve nesne kullanmanız lazım.. ya da işte bazen ben şey yapıyordum (belli bir zaman sonra dikkatini dağıtacak şey bulamıyor insan çünkü ahahah 😅😅) sessizleşip aaa sen de duydun mu diyordum.. kapıda biri var herhalde filan diyordum götürüyordum kapıdan dışarı bakıyorduk biri mi gelmiş filan diye.. vs böyle seslere odaklanıp o anda çıkan bir ses varsa ona bakalım modu yapılabilir 😂 aklıma gelenler bunlar..