Akalinbetul_8 Kızlar sütüm sıkınca gelıyor bazen de gelmıyor bu damladan fyda goren var mı alayım mı pekmez tahin cok tuketıyorum bestlak damla daha mı cok süt yapar
Hayriye1704 Akalinbetul_8 bestakı bilmiyorum deneyimlemedim ama çok duydum memnun olanlar var ben galactago almıştım gayette memnunum
Doruksmama Akalinbetul_8 humana çayla beraber tüketirim sorun yaşamadım hatta dün hasta oldum sütüm azaldı bugün yine aldım bitmişti yine geldi
Gzdzeynep Akalinbetul_8 damla ve bol su işe yarar o zaman. bir de emziren anne çayı var humana ben akşamları bir kupa o çaydan içiyordum. gün içinde de bestlak kullandım ve ben hem sağım yapıp hem de emzirmiştim aşırı aşırı artmıştı. çok tazyikli geliyordu.
Noktalivirgul Bir çok kişi fayda gördüğünü söyledi bende aldım ancak maalesef hiç etkisi olmadı.belki de kişiden kişiye değişiyordur
Hayriye1704 Akalinbetul_8 benim suyu az içtiğimde azalır sütüm bol bol su iç galactagoda damlat suya eğer su içmeye alışık değilsen eline şişe al evde gez zamanla alışırsın
Gzdzeynep carpediem___ aynen üzerindeki talimata göre yapmıştım. üzerinden de üç yıl geçti tam hatırlamıyorum ama suya damlatmışımdır