Hilosssazra Ya bu ne soğuk birden kış geldi sanki. Doğalgazı açtınız mı ikilem de kaldım vallahi İstanbul buz gibi
Hellomoto Hilosssazra antalyadayiz biz daha sıcak bizde gündüz klima aciyorum sabaha karşı serin oluyor
ZHE Hilosssazra Ankaraya bu sene yaz gelmedi gelse bile 1 hafta sürdü 😂😂 şuan buz gibi hava kışlıkları çıkardım
edanrr henüz açmadım, kalın giydiriyorum şimdilik. bebeğin durduğu oda hariç camlar bile açık. biraz da soğuk nedir bilmeleri gerek bence, hem bağışıklık kazanırlar. şuanlık iyiyiz böyle
edanrr Hilosssazra ahahah kız bende çok üşürüm kanımda düşüktür biraz bdndndndj ama alışsın donduracak derecede değil zaten 😂polar sweatshirt falan idare edeceğiz artık😂
Hndealnathn Dün gece açtım.kizi yikamistim dün bulunduğum ilk 10 a kadar düştü sıcaklık valla napalim çocuklardan önemli değil.bugunde 9dan aşağı dusucek diye gösteriyor akşam sıcaklığı bu gece de acicam.onlerim sıcak ama evimin arkaları gündüz serin gecede bayağı soğuk oluyor kızın beşiği de arkada yatak odasında baya soğuyor gece ben bile üşüdüm dün
Birdunyabircennetannesi Hilosssazra Kombi dünden beri açık buz gibi hava. Evimde soğuk olur maalesef benim