Seldarsln Benim hamileliğimde ayva mevsimiydi ve bunu duyduğumda bol bol yedim ve bebeğim gamzeli doğdu sizlerde inanırmısınız böye söylentilere
Theodora Seldarsln ben de cok yemistim.gozunun altinda,dudak kenarlarinda bir de cenesinde var gamze.😁
Ysgl26 Seldarsln valla hiç inanmam öyle şeylere ama o kadar mide bulantısı çektim li hamileyken sadece ayva ve salatalık yiyeblmiştim. Her iki yanağı da gamzeli 😒 hiç te sevmem oysa gamze
Kuzeymiram Seldarsln bende bitane ayva yiyip yanagima dokunmustum , bebegim dilini cikartinca yanaginda beliriyor hafiften ama ayvadanmidir bilmiyorum annemdede gamze var cunku ona cekmis olabilir 😄
Prenses18 @Seldarsln inanmam öyle şeylere ama gülünce dudaginin yanında küçük gamze cikiyo ailede de yok böyle bisey ve çenesinde gamzesi var ora bana cekmis
Dedimolabilir Seldarsln ben kizimda yedim ama yemrden once sap kismiyla popo kismini parmakla elleyip yanaklara koymak lazimmis sonra ortadan kesip yedim kizimin sag yanaginda gamzesi var. 😅
aziz_sevara Seldarsln bende yemiştim baya ama gamzesi yok. Ayva yersen bebeğin güzel olur demişlerdi bana evet çooook güzel
Onldk Bende yedim evet gamzeli bebeğim ama onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum 😊ayrıca Gamze bi yüz kusuruymuş
AbrhamH Seldarsln toplamda 1 yarim ayva yedim annemlere gitmistim annemin zoruyla. Hic sevmezdim. Oğluşum maşallah gamzeli gamzeli 🥰🥰 Ayvayla ilgili olcağını sanmıyorum yani 😄
Lavinia_1 Bende çok yedim gamzeli 😍ama anne tarafım full gamzeli bendede var acaba ayvadan mı genetik mi🙃
Ruhefza_ Seldarsln annem bende yemiş gamzeliyim bende baya yedim hatta şimdi bile canım çekti 🤭 kızımda gamzeli hemde kocaman bilmiyom aslı var mı ama bizde tuttu 🙈
Busraaasil Seldarsln oğlumun gamzeleri var ayva yedim bende ve eşimde gamze yok ama babamda gamzeli genetik faktörler mi yoksa ayva mi bilemedim 😂