ebrudelibasan Bebeğim 2 aylık kusması var ara ara devamlı kusuyor emdikten sonra emmeden önce arada bir de fışkırır tarzda reflü olabilir mi acaba bilenler yazabilir mi reflü belirtisi nedir
mellthemomyone ebrudelibasan reflüden oluyor genelde. Reflü yatağı almanızı öneririm. Ve doktorunuza danışın varsa eğer tedaviye başlar, geciktirmeyin çok geçmiş olsun :) belki de yoktur ama benziyor emin olun derim
efelinamoms ebrudelibasan bizdede oluyordu 15 dakika yada yarim saat sonra herhangi birşey kullanmadik ben careyi yatarak emzirmede buldum şuan 3 aylik çok sukur o kusmalardan eser kalmadi
Ysmn-12 Her emmeden sonra mi kusuyor ve kilo alımı nasıl ? Bunlara da dikkat edin reflü yatağı alasiya kadar (int alıyoruz bazen geç gelebiliyor) bebeğiniz başını hafif destekleyin , Google’dan bakın reflü yataklarina ona göre dizayn edin
ebrudelibasan Ysmn-12 emmeden sonra kusuyor fazlasını çıkarıyor diye düşünüyorum ilk başlarda yarım saat geçmeden bi daha kusuyor kilo alımı gayet iyi
Ozi_saris_06 ebrudelibasan emdikten somta 10 dk falan kucakta dık bı sekılde gezdir zamnla gecıyo 2 cocugumda da vardı mıde gelıstıkce düzelyo merak etmeyın yatırırkense yastgı dık olsun yatay dümdüz yatarsa da cıkar agız burundan cıkar oda kulaga girer enfeksiyon olur bir yastıgn üstüne yastık koy oyle yatır egımlı olcak hastane dde farketmıssındır puset egımli
mellthemomyone ebrudelibasan hiç bilmiyorum. Kusma şikayetiyle doktora gitmiştim 27 günlükken reflü kusması değil mis. Öyle olsa ilaç verirdim demişti doktor