mimikkralicesi Kızlar bebegim 4aylık kilosuda biraz yüksek. Ahşap beşik kullanıyorum ama sanırım agırlaştıgı icin artık sallarken gıcırdıyor bi kaç ay sonra daha çok ses çıkarır diye düşünüyorum. Sizce park beşik mi alayım ? Başka önerebilceginiz beşik varmı?
Ozooo mimikkralicesi bence park beşik benim birde büyüyebilen beşik var oğlum onu sevmedi şuan park yatağında kendi girer uyur
Berilsmom13 mimikkralicesi canım ahşap beşiğin küçük sepetlerden değilse vidaları kontrol edin bi sıkı olabilir biraz yağ sıksın eşin
mimikkralicesi Miniminnak22 @Berilsmom13 Sıkıyoruz bi kaç güne yine aynı oluyor . Sizlerde mi sepet beşik kullanıyorsunuz memnunmusunuz? Kaç aya kadar kullandınız?
Berilsmom13 mimikkralicesi yok sepet değil benim elyeza anne yanı beşik 5 yaşa kadar kullanabiliyomuş ama tabi 2 yaşında bazaya geçiş yapıcaz 🥰
Miniminnak22 mimikkralicesi fazla sıktığınız için olabilir. Gevşetin biraz Berilsmom13 benim de elyeza çok memnunum
Ozooo mimikkralicesi benim oğlum tam bir sallama delisiydi sallamadan uyumazdı şimdi ona alıştı bıraktı
mimikkralicesi Ozooo benimkide sallanmayı cok seviyor yavas yavas bırkatırmayı istiyorum ama bu park besiklerde sallanıyor bırakana kadar hafif hafif sallanmaya devam eder artık