GizemYe Sonsuzask kaç saatte bir değiştiriyorsunuz? Normal değil diye biliyorum. Özellikle yenidoğan döneminde çok sık bez değişimi yapmak gerekiyor. Çünkü ne kadar doyarlarsa o kadar sık çiş yapıyorlar
aylinpala Sonsuzask bez dolması doymasıyla alakalı, 2 saatte bir mutlaka bez dolu olmalı günde 10-12 bez değişmeli
MomOfKoala Sonsuzask sadece kakalı 5-6 bez oluyordu bizde yenidoğan döneminde hepsi de çişle dolu olurdu. Biz de en az 10 bez değiştirirdik o dönemde. Ona rağmen sarılık çıkmıştı. 1 gece hastanede kaldık ama geçti şükür.
Annesiballisiii Sonsuzask böyle olmaması gerekiyor yalnız muhakkak gidin doktora neyle besleniyor bilmiyorum ama doymuyordur doymadigi içinde kaka ve çiş yapmıyordur. Benim kızım 27 günlük günde 8-10 bazen daha fazla bez değişimi yapıyorum. Bezi çisli ve dolu dolu oluyor anne sütü ile besleniyor bu arada..
Sonsuzask Anne sütüyle arada mana da verdim korktuğum için dua edin lütfen bir problem çıkmasın doktora götüreceğim anne şahısa anneler lütfen dua edin yavruma
Cangul Sonsuzask doymuyor olabilir canım çünkü ilk zamanlar bez sayısından anlaşılıyor normal değil hemen doktora başvurun
Agaclargibi Canım merhaba sarılık varsa bile çişi ile bu alakalı değil onu tam doyurduğun sürece bebek çiş yapar kaka yapmaması normal görüleblrmiiş ama çiş öyle değil günde ennaz 10defa çiş yapmaıs gerek muhakkak doktora gidiin