Ozlems Kızlar aranızda normal doğum yapıp kanaması iki ay süren var mı? Tam bitti sanıyodum tüm gün regl olmuşum gibi kan geliyo. 57gün oldu.
eymenhumeyra Bende ayni 54 gun oldu daha iki gundur bitti diyebiliyorum 40imdan sonra asiri kanamam oldu durmucak sandim korktum hatta doktora gidicektim bitti
Ozlems Doktora geçen hafta sormuştum bazen 2ay sürebilir demişti. Ama birden artınca içim rahat değil şehir dışındayım doktora da gidemem
Ozlems Doktora geçen hafta sormuştum bazen 2ay sürebilir demişti. Ama birden artınca içim rahat değil şehir dışındayım doktora da gidemem
eymenhumeyra Ozlems aynen canim ilk dogumumdada 60 gun surmustu benim normal diyo doktorlar benimde artti bi ara ama gecti ilk kanamalar yogun olabiliyo sonra vucut duzene giriyo
Duygusalbiranne Ozlems aynen benimde 38. Gün tamamen bitti gibi olmuştu 2 gün sonra yogun bi kanama başlamıştı 52. Gün tamamen bitti bende korktum doltora gittim herhangi bişey çıköadı bazen öyle olabiliyomuş
Ozlems eymenhumeyra içim rahatladı ya. Şu an çünkü baya kan geliyo korktum iç dikişlere mi biley oldu diye. Adet mi oldum diye düşünüyorum
eymenhumeyra Ozlems valla bende bilmiyorum adet mi ama yogun du yani benim ic dikisimde yoktu sadece siyrik normal diye dusunuyorum durmazdi yoksa suan 54 gunlugum bisey yok seninde oyle olur muahkkak